Toptan İç Giyim Fiyatları

BDL İç Giyim Markası

Dünya çapında bir iç giyim markası üretmeyi başaran BDL İç Giyim firmasından iç çamaşır ürünlerini alarak hayatınıza renk katmak ister misiniz? Fantezi gecelerinin aranan seksi iç çamaşırlarını almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Toptan İç Giyim Fiyatları - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim Fiyatları - BDL İç Giyim
İstoç`ta bulunan mağazamızdaki toptan iç giyim fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız satış uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. BDL İç Giyim markasının fiyatları çok alternatifli olup müşterilerin bütçelerine göre belirlenmiştir. Tek parça iç çamaşır alan veya toptan iç çamaşır alan müşterilerimize uyguladığımız farklı fiyat tarifeleriyle müşterilerimiz için maliyetlerimizi uygun fiyata çekebiliyoruz. Toptan iç giyim mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında fiyat bilgisi alabilir, ürünlerimizi inceleyebilir, ürünlerimizle ilgili satış uzmanlarımızla görüşebilir ve imalathanemizi gezebilirsiniz.
BDL İç Giyim Markası - İstoç
BDL İç Giyim Markası - İstoç
BDL İç Giyim olarak müşterilerimizle ürün bilgilerini şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Web sitemizdeki menülerden de ürün açıklamalarımızı okuyabilir, farklı ürün çeşitlerimizi inceleyebilir ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.

İstoç Toptan İç Giyim

Fantezi gecelerinin aranan ürünleri BDL İç Giyim`de! Uluslararası e-ticaretin merkezi konumunda olan İstanbul Toptancılar Çarşısı(İstoç), iç çamaşır satışlarının İstanbul`daki en çok ziyaret edilen mekanlarından biri tanesidir. BDL İç Giyim firması da bu pazardaki payını almak için 2018 yılında mağazasını açarak sektöre giriş yapmıştır. Büyük bir marka olmak için yoğun çalışmalar neticesinde sadece Türkiye`de değil, dünyanın birçok ülkesine satış yapan BDL İç Giyim kısa sürede iç çamaşır sektöründe fark yaratmayı başarmıştır.
İstoç Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
İstoç Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Müşteri memnuniyetini önceleyen bir politikayla hareket eden firma, ürettiği iç çamaşır çeşitleriyle moda sektörüne yön vermeye başlamıştır. İstanbul`da düzenlenen moda fuarlarında ürünleri tanıtılan firmamıza olan ilgi artarak devam etmektedir. Sadece İstanbul`da değil, yurt dışında yapılan moda haftalarında da boy göstermeye başlayan mağazamızın iç çamaşır ürünleri dikkat çekmeye devam ediyor. Fantezi gecelikler, atlet, külot, sütyen, pijama gibi hem tek ürün hem de takımlarımızın fiyatları da müşterileri tarafından uygun bulunmaktadır. BDL İç Giyim hem kaliteli hem de maliyetleri düşürecek ürünleri ürettiği için müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Kısa sürede ulusal ve uluslararası toptan iç giyim satışları ile ilgili bu kadar yüksek ciroya ulaşmamızın sebebi budur.

Kilo ile Toptan İç Çamaşırı Satışları

İç giyim sektöründe bunun adı aslında top o tan iç çamaşırlarının satışları olarak geçmektedir. Ancak tek ürün yerine kilo ile iç çamaşır alan müşterilerimiz hem fiyat indirimlerinden faydalanıyor hem de ücretsiz kargo desteğini alıyor. Dolayısıyla toptan sürümden hem firmamız kazanıyor hem de müşterilerimizin bütçeleri çok etkilenmiyor. Biz BDL İç Giyim olarak müşterilerimizin mutluluğunu isterken aynı zamanda toptan iç giyim satışlarıyla satış hacmimizi arttırmak istiyoruz.
Kilo ile Toptan İç Çamaşırı Satışları
Kilo ile Toptan İç Çamaşırı Satışları
Uluslararası ticaretin kurallarını ihlal etmeden, satış tekniklerini kullanarak ticaretten aldığımız payı arttırmak istiyoruz. Kısa sürede bu kadar büyük iş yapmamızın altında yatan başarı bundan kaynaklanmaktadır. Hem kaliteli ve uygun fiyatlı iç çamaşır üretiyoruz hem de satış hacmimizi artıracak politikalar geliştiriyoruz. Siz de toptan iç çamaşırlarımızı tercih ederek hayatınıza renk katabilir, daha güzel görünüme kavuşabilirsiniz. Aşağıda paylaştığımız iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Firma İsmi:   Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:     02126590770

Mail:     destek@bdlicgiyim.com

4 Yorumlar

  1. Dünya çapında bir iç giyim markası üretmeyi başaran BDL İç Giyim firmasından iç çamaşır ürünlerini alarak hayatınıza renk katmak ister misiniz? Fantezi gecelerinin aranan seksi iç çamaşırlarını almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Toptan iç giyim mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında fiyat bilgisi alabilir, ürünlerimizi inceleyebilir, ürünlerimizle ilgili satış uzmanlarımızla görüşebilir ve imalathanemizi gezebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. iç çamaşır satışlarının İstanbul`daki en çok ziyaret edilen mekanlarından biri tanesidir. BDL İç Giyim firması da bu pazardaki payını almak için 2018 yılında mağazasını açarak sektöre giriş yapmıştır. Büyük bir marka olmak için yoğun çalışmalar neticesinde sadece Türkiye`de değil, dünyanın birçok ülkesine satış yapan BDL İç Giyim kısa sürede iç çamaşır sektöründe fark yaratmayı başarmıştır.

    YanıtlaSil
  4. BDL İç Giyim firması da bu pazardaki payını almak için 2018 yılında mağazasını açarak sektöre giriş yapmıştır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski