Toptan İç Giyim İhracatı

BDL İç Giyim Mağazası

Türkiye bir çok ülkeye iç toptan iç giyim çamaşırlarının ihracatını yapan ana ülkelerden bir tanesidir. Çünkü tekstil imalatında dünyanın önde gelen ülkelerinden olmakla kalmayıp, son derece modern ekipmanlarla donatılan iç giyim mağazaları aynı zamanda maliyetleri de minimize etmeyi başarmıştır. BDL İç Giyim firması da tam da bu sektörün merkezinde İstanbul İstoç`ta 2018 yılında bir mağaza açarak bu sektördeki yerini almıştır. Kısa sürede birçok kıtaya toptan iç giyim ihracatı yapacak kurumsallığı sağlayan BDL İç Giyim, toptan satışlarda müşterileri için kampanyalar düzenliyor. Kargo hizmetini ücretsiz veriyor.

Toptan İç Giyim İhracatı - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim İhracatı - BDL İç Giyim
Toptan içi giyim ihracatı yapan BDL İç Giyim firmasının İstanbul Toptancılar Çarşısı`ındaki (İstoç) mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. BDL İç Giyim mağazasındaki satış uzmanları ile birlikte mağazamızı gezebilir, ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Perakende satışlarımız mevcut değildir. Toptan satışlarımız için müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Makalemizin devamında detayları bulabilirsiniz. Ayrıca web sitemizin ilgili sayfalarında ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
Ürün fiyat bilgisi, ürün stok adedi, ürün kampanya bilgisi, ürün indirim fiyat bilgisi, ürün çeşidi gibi en detaylı bilgileri okuduktan sonra iletişim numaralarımızdan bize ulaşarak satış uzmanlarımızdan ayrıca siparişini vermek istediğiniz ürünlerimizle ilgili de bilgi alabilirsiniz. BDL İç Giyim firması olarak Türkiye`de ve dünyadaki birçok farklı marka ile stratejik iş birliği anlaşmalarını imzaladık. Satış ortaklarımızla birlikte satış hacmimizi büyüttük ve bu şekilde dünya genelinde kabul gören bir marka yarattık.
BDL İç Giyim Mağazası - BDL İç Giyim
BDL İç Giyim Mağazası - BDL İç Giyim

BDL İç Giyim İhracat Ürünleri

BDL İç Giyim markasını satan bir firma olarak hangi ürünlerin ihracatını yapıyoruz? İhracat yaptığımız ülkeler hangisi? gibi soruların cevaplarını bu makalede paylaşmak istiyoruz.
BDL İç Giyim İhracat Ürünleri - BDL İç Giyim
BDL İç Giyim İhracat Ürünleri - BDL İç Giyim
BDL İç Giyim firması sadece yurt içinde toptan iç çamaşır satışlarını yapmıyor. 3 kıtayı aşmış, 20`den fazla ülkeye toptan  erkek iç giyim, kadın iç giyim, çocuk iç giyim satışlarımız mevcuttur.

İstanbul İstoç Toptan İç Giyim

İstoç, her şeyden önce ticaretin İstanbul`da ticaretin kalbidir. Uluslararası toptan iç giyim çamaşırlarının alış veriş merkezinin üssüdür. Yerli ve yabancı toptan iç giyim üreticilerinin ve müşterilerinin buluşma noktasıdır. BDL İç Giyim olarak İstanbul İstoç'ta mağazamızı açarak 2018 yılından beri bu sektörde toptan iç çamaşır satışlarını yapmaktayız.
İstanbul İstoç Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
İstanbul İstoç Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Ürün çeşitlerimiz ve farklı fiyat politikalarımızla hem kazanmak hem de kazandırmak istiyoruz. Özellikle toptan iç giyim ihracatı ile ilgili çok detaylı çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye`nin dış ticaret hacmine katkı sağlayacak şekilde ürün ihracatını yapıyoruz.

Toptan İç Giyim İhracatı İletişim

BDL İç Giyim firmasının toptan erkek giyim(atlet, külot, pijama, boxer), toptan kadın iç giyim(sütyen, mayo, külot, gecelik, korse, sütyen takımı), toptan çocuk iç giyim(pijama takımı), toptan fantezi iç giyim(gecelik, jartiyer) ürünlerimiz ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel: 02126590770

Mail: destek@bdlicgiyim.com

3 Yorumlar

  1. Türkiye bir çok ülkeye iç toptan iç giyim çamaşırlarının ihracatını yapan ana ülkelerden bir tanesidir. Çünkü tekstil imalatında dünyanın önde gelen ülkelerinden olmakla kalmayıp, son derece modern ekipmanlarla donatılan iç giyim mağazaları aynı zamanda maliyetleri de minimize etmeyi başarmıştır. BDL İç Giyim firması da tam da bu sektörün merkezinde İstanbul İstoç`ta 2018 yılında bir mağaza açarak bu sektördeki yerini almıştır. Kısa sürede birçok kıtaya toptan iç giyim ihracatı yapacak kurumsallığı sağlayan BDL İç Giyim, toptan satışlarda müşterileri için kampanyalar düzenliyor. Kargo hizmetini ücretsiz veriyor.

    YanıtlaSil
  2. Kısa sürede birçok kıtaya toptan iç giyim ihracatı yapacak kurumsallığı sağlayan BDL İç Giyim, toptan satışlarda müşterileri için kampanyalar düzenliyor. Kargo hizmetini ücretsiz veriyor.

    YanıtlaSil
  3. Müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Ürün çeşitlerimiz ve farklı fiyat politikalarımızla hem kazanmak hem de kazandırmak istiyoruz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski