Sahibinden Toptan İç Giyim

BDL Toptan İç Giyim

BDL İç Giyim mağazasından direkt sahibinden toptan alışveriş fırsatını kaçırmayınız. İstoç`ta bulunan mağazamıza uğrayarak bizimle tanışabilir, fiyatlarımız hakkında bilgi alabilir ve ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Sahibinden Toptan İç Giyim - BDL İç Giiyim
Sahibinden Toptan İç Giyim - BDL İç Giiyim
Sahibinden toptan iç giyim ürünlerini alarak çok daha uygun maliyete elde edebilirsiniz. BDL İç Giyim mağazasına uğrayarak toptan iç giyim ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Kadın iç giyim, erkek iç giyim, çocuk iç giyim, fantezi iç giyim ürünlerimizin satışını yapıyoruz. 2018 yılında İstanbul İstoç`ta açtığımız mağazamız ile uluslararası ticaret yapacak hacimlere ulaşmış bulunuyoruz.Bu sektöre giriş yaparken hedefimiz dünya standartlarında ürün üreterek toptan iç giyim sektöründe büyük bir marka yaratmaktı. BDL İç Giyim firmamızın ürünlerinin satışını dünyanın birçok ülkesine yapıyorsak başarımızın altında bu motivasyon yatmaktadır. Siz de moda sektörünün trendlerinden olan ürünlerimizi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim numaralarımız makalemizin sonunda yer almaktadır. Web sitemizi de inceleyerek ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
BDL Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
BDL Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim

İstoç Toptan İç Giyim

Kullanıcıların Google`da İstoç toptan iç giyim diye yaptığı aramaların sonucunda ilk sırada BDL İç Giyim firmamızın web sitesi çıkmaktadır. Müşterilerin ürünlerimize olan ilgisi son derece yüksektir ve artarak devam etmektedir.
İstoç Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
İstoç Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Yurt dışından iç giyim çamaşırlarını almak için gelen müşterilerin ilk duraklarından birisi de İstoç`ta bulunan mağazamızdır. Afrika, Ortadoğu ve Avrupa`nın birçok ülkesinden müşterilerimiz bulunmaktadır. BDL İç Giyim olarak iç piyasada ürün satışlarını da yapıyoruz. Ama ana hedefimiz yurt dışındaki piyasalarda ürün satışını yapmaktır. Kuruluş amacımız doğrultusunda hedeflerimize ulaşmak için trend ürünler üretmeye devam ediyoruz.

İstanbul Toptan İç Giyim

Dünyanın ticaret merkezlerinden biri olan İstanbul`da toptan iç giyim ürünlerinin satışını yapmak kolay bir iş değildir. Ama BDL İç Giyim markamız ile sadece Türkiye`de değil dünya pazarlarındaki yerimizi aldık.
İstanbul Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
İstanbul Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Elbette ki başladığımız ilk yıllar iç pazara yoğunluk verdik ve İstoç`ta mağazamızı açtık. Büyük çapta iç giyim firmalarının satış yaptığı İstanbul gibi bir ilde iç giyim sektöründe fark yaratacak bir marka yarattık ve moda sektörüne yön verecek ürünler üretmeye devam edeceğiz. Ürünlerimizin imalatını İstanbul İstoç`ta iş yerimizde yapıyoruz. Mağazamızdan da ürünlerimizin satışını yapıyoruz.

Toptan İç Giyim Fiyatları

BDL İç Giyim firmamızın ürünlerinin fiyat bilgileri ürün sayfamızda detaylı olarak yer almaktadır. Ancak biz yine de size kampanyalarımız hakkında da bilgi vermek istiyoruz.
Toptan İç Giyim Fiyatları - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim Fiyatları - BDL İç Giyim
Ana sayfamızdaki menülerden ürünlerimizi incelediğinizde bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Stoklarımız, fiyatlarımız, ürün bilgilerimiz ve kargo hizmetlerimizle ilgili sürekli olarak güncellenen verilerimiz yer almaktadır. beğendiğiniz ürünlerimizle ilgili siparişlerinizi verebilirsiniz. Ya da mağazamızı ziyaret ederek toptan ürünlerimizle ilgili fiyat indirimleri ve kargo hizmetlerimizle ilgili satış uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

Ücretsiz Kargo Hizmeti

Toptan iç giyim satışlarımızda müşterilerimiz için indirim fiyatlarımız mevcuttur. 100 ürün alan müşterilerimize yüzdelik olarak indirim yaptığımız gibi kargo hizmetini de ücretsiz olarak sağlıyoruz.
Ücretsiz Kargo Hizmeti - BDL İç Giyim
Ücretsiz Kargo Hizmeti - BDL İç Giyim
Yurt dışından gelen müşterilerimiz de toptan satışlarımıza yoğun ilgi göstermektedir. BDL İç Giyim firması olarak müşterilerimizin bütçelerini de düşünüyoruz. Kuruluş amaçlarımız atasında maliyetleri minimum yapacak şekilde markamızı tasarlamaktı. Biz de kaliteden ödün vermeden dünya standartlarında ve aynı zamanda uygun maliyetlere ürünlerimizin toptan satışını yapıyoruz.

BDL Kadın İç Giyim Ürünleri

BDL İç Giyim firması olarak kadınlar için tasarladığımız iç çamaşırlarımız da yoğun ilgi görmektedir. Mevsimlik tasarımlar, farklı desenler, çok renkli giysilerin üretimini yapıyoruz. Fantezi iç giyimin en son versiyonlarını kadınların kullanımına sunuyoruz. Kadın ürünlerimizin çeşitlerini liste halinde paylaşıyoruz.
BDL Kadın İç Giyim Ürünleri - BDL İç Giyim
BDL Kadın İç Giyim Ürünleri - BDL İç Giyim
Sütyen, sütyen takımı, bustiyer, atlet, atlet takımı, gecelik, külot, korse, termal, body, tayt, çorap, pijama takımı, jüpon kombinezon, tanga, harness çeşitlerimiz bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

BDL Erkek İç Giyim Ürünleri

Erkek iç giyim ürünlerimizin de çeşitleri oldukça çoktur. Her yaşta erkeğe hitap eden giysilerimize olan talep artarak devam etmektedir. Ürün sayfamızdan size uygun ürünün bütün özelliklerine bakabilirsiniz.
BDL Erkek İç Giyim Ürünleri - BDL İç Giyim
BDL Erkek İç Giyim Ürünleri - BDL İç Giyim
Yaşınız, boyunuz ve diğer bilgileri girerek istediğiniz ürünün siparişini verebilirsiniz. Erkek ürünlerimizin çeşitlerini paylaşıyoruz.

Pijama takımı, termal, body, boxer, külot, atlet çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

İletişim

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:     02126590770

Mail:     destek@bdlicgiyim.com

1 Yorumlar

  1. BDL İç Giyim mağazasından direkt sahibinden toptan alışveriş fırsatını kaçırmayınız. İstoç`ta bulunan mağazamıza uğrayarak bizimle tanışabilir, fiyatlarımız hakkında bilgi alabilir ve ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski