Toptan İç Giyim

BDL İç Giyim Toptan İç Çamaşır Satışları

Avrupa, Asya, Afrika kıtalarına kadar ulaşan bir ihracat hacmiyle toptan iç giyim çamaşırlarının satışını yapan BDL İç Giyim modellerini kullanarak hayatınıza renk katabilirsiniz. Hemen iletişime geçerek fiyat indirimlerinden ve ücretsiz kargo fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
Toptan İç Giyim
Toptan İç Giyim
2018 yılında İstoç`ta toptan iç giyim satışlarını yapmak üzere faaliyete başlayan Badılı Tekstil, birçok ülkeye ihracat yapacak büyüklüğe ulaşmış durumdadır. BDL İç Giyim markası ile İstanbul Toptancılar Çarşısı (İstoç) pazarına giriş yapan firma, kısa sürede tasarladığı farklı modellerle müşterilerin dikkatini çekmiştir.  Hizmet alanını tamamen içi çamaşır tasarımları üzerine yoğunlaştıran firma, moda sektörüne yönelik geliştirdiği yeni tasarımlarla da fark yaratmaya devam ediyor. Hizmet alanları aşağıdaki gibidir: 
Erkek İç Giyim
Fantezi İç Giyim
Çocuk İç Giyim
Hamile İç Giyim
Ana kategorilerini yazdığımız BDL İÇ Giyim firması, sürekli olarak güncellenen ve günün ihtiyaçlarına uygun modeller üretmeye devam etmektedir.
BDL İç Giyim Toptan İç Çamaşır Satışları
BDL İç Giyim Toptan İç Çamaşır Satışları
Siz de toptan iç giyim alımı yapmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Toptan İç Giyim Satışları

BDL İç giyim firması neden ağırlıklı olarak toptan içi giyim satışları yapmaktadır? Bildiğiniz üzere İstoç büyük markaların yer aldığı ve genellikle toptan satışların yapıldığı bir ticaret merkezidir. Perakende satışların neredeyse olmadığı ticaret merkezinde, sadece iç piyasada değil yurt dışına ürün satışı yapan büyük markalar, toptan satışlarla pazar paylarını büyütmenin daha doğru olduğunun farkındalar. Birçok Avrupa ülkesi, Ortadoğu ve Afrika üleşine satış yapan BDL İç Giyim de toptan iç giyim satışlarıyla müşteri kitlesini farklı kıtalara kadar genişletmeyi başarmıştır. Hem toplu sürümden kar hacmini arttırmış, hem de cirosunu büyüterek dünyada faaliyet gösteren bir marka olmuştur. Toptan iç giyim fiyatları da böylece daha uygun olmaktadır.
Toptan İç Giyim Satışları - BDL İç Giyim

Müşterilerine farklı fiyat tarifeleri ve kampanyalarıyla kolaylıklar sağlayan firma, ödeme konusunda da kolaylıklar sağlamaktadır.
Kadın İç Giyim: Sütyen, Sütyen Takım, Atlet, Atlet Takım, Gecelik, Külot, Korse, Tayt, Body
Erkek İç Giyim: Atlet, Külot, Pijama Takımı, Termal, Boxer, Body
Fantezi İç Giyim: Gecelik, Jartiyer, Fantezi Kostüm, Fantezi Babydoll
Çocuk İç Giyim: Erkek Çocuk, Kız Çocuk, Pijama Takımı
Yukarıda saydığımız ana kategori ürünlerinin ve varyasyonlarının fiyatlarıyla ilgili detayları almak istiyorsanız web sitemizin ilgili sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Fantezi İç Çamaşırları

Fantezi iç çamaşırlarımızı görmek ve farklı modellerle ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız sizi İstoç mağazamıza davet etmek istiyoruz. Ürünlerimizin farklı renklerini bir arada görecek, toptan iç giyim satış fiyatlarımızla ilgili bilgi alacak ve satış uzmanlarımızdan ürün bilgilerini alabilirsiniz. Fikir edinmek, yerinde ürünlerimizi incelemek isterseniz 7/24 hizmet veren bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Fantezi İç Çamaşırları - BDL İç Giyim
Fantezi İç Çamaşırları - BDL İç Giyim
Gecenize renk katacak, uykunuzun verimini artıracak ve vücudunuza ferahlık verecek fantezi iç giyim modellerimizi denemek için daha fazla geç kalmayınız.

En İyi Erkek İç Çamaşırı

BDL İç Giyim firması, üretimini yaptığı ürünlerini kuruluş amacına uygun olarak kalite standartlarına uygun olarak üretmektedir. Erkeklere yönelik iç çamaşırı tasarımlarında en iyi modelleri sunmanın heyecanıyla çalışmalarını devam ettiren ve sürekli olarak yeni tasarımlar üreten firma, fit vücut seven, üst kıyafetlerine önem veren müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Günümüzde her detayın düşünüldüğü bir sektörde çalışıyorsanız giyiminiz çok önem arz eder. Dolayısıyla giyim uzmanlarının tavsiyeleri doğrultusunda iç çamaşırlardan başlayarak giyinmenin daha doğru olacağı, üst kıyafetlerin kompozisyonunun bozulmaması için iç çamaşırların da aynı şekilde doğru seçilmesi gerekmektedir. İşte BDL İç Giyim firmasının farkı tam olarak buradan gelmektedir.
En İyi Erkek İç Çamaşırı - BDL İç Giyim
En İyi Erkek İç Çamaşırı - BDL İç Giyim
Farklı renkler, farklı bedenler tasarlayarak müşterilerinin talepleri doğrultusunda nokta atışı üretim yapan firma, dünya genelinde hacmine ulaşarak doğru çalışmalarının neticesini kısa sürede almıştır.

Dantelli İç Çamaşırı

Jartiyer, body gibi ürünlerimizin farklı çeşitleri mevcuttur. Web sitemizin ilgili sayfasını ziyaret ederek fantezi iç giyim modellerimizi inceleyebilirsiniz.
Dantelli İç Çamaşırı - BDL İç Giyim
Dantelli İç Çamaşırı - BDL İç Giyim
Dantelli iç çamaşırlarımızı tercih ederek güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Toptan İç Giyim İletişim

Yukarıda aktardığımız ürün modellerimizle ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız mağazamızı ziyaret edebilir, satış uzmanlarımızla yüz yüze görüşebilir veya telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL
Mail:     destek@bdlicgiyim.com

1 Yorumlar

  1. Müşterilerine farklı fiyat tarifeleri ve kampanyalarıyla kolaylıklar sağlayan firma, ödeme konusunda da kolaylıklar sağlamaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski