Toptan Kadın İç Giyim

BDL Kadın İç Giyim

Siz değerli müşterilerimizin konforunu ve şıklığını ön planda tutarak, kaliteli ve özenle seçilmiş ürünleri sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İç giyim, kadınların kendilerini güzel ve özgün hissetmelerine katkıda bulunan önemli bir unsurdur. Bdl İç Giyim mağazasının satışını yaptığı toptan kadın iç giyim ürünleriyle ilgili detaylar makalemizde yer almaktadır. Ürün çeşitleri, ürün stok adetleri, fiyat bilgisi, ürün özellikleri, indirimli kampanyalar, ücretsiz kargo hizmeti ile ilgili çok geniş detayları aşağıda sizinle paylaşıyoruz.

Toptan Kadın İç Giyim - BDL İç Giyim
Toptan Kadın İç Giyim - BDL İç Giyim
Sadece Türkiye’de değil, birçok Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde toptan kadın iç giyim satışlarını yapıyoruz. Siz de hayatınıza renk katmak ve kaliteli kadın iç çamaşırlarımızı kullanmak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Şimdi kadın iç giyim modellerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz. 
BDL Kadın İç Giyim - BDL İç Giyim
BDL Kadın İç Giyim - BDL İç Giyim

Sütyen

Kadın iç giyim modellerimizden sütyen çeşitlerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz.

Sütyen - BDL İç Giyim
Sütyen - BDL İç Giyim
Size uygun ve beğendiğiniz modellerimizden toptan satış indiriminden yaralanarak siparişinizi verebilirsiniz.

Büstiyer

Bir diğer kadın iç çamaşırı modelimiz de büstiyer ürünümüzdür.

Büstiyer - BDL İç Giyim
Büstiyer - BDL İç Giyim
Çok tercih edilen, müşterilerin beğendiği tasarımlarımızdan biri olan büstiyer marka ürünümüzün bir çeşidi mevcuttur.

Atlet

BDL İç Giyim firmamızın ürün çeşidinin en çok olduğu modellerden bir tanesi de kadın atlet markamızdır. Her renkten ve ölçüden mevcut olan atlet çeşitlerimiz, yaş gruplarına göre de üretilmektedir. Kadın iç çamaşır modellerimizden atlet çeşitlerimiz şu şekildedir: 

Atlet - BDL İç Giyim
Atlet - BDL İç Giyim
Bayan İp Askılı Ribana Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet, İp Askılı Dantelli Desenli Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet, İp Askılı Desenli Bayan Atlet, İp Askılı Desenli Bayan Atlet, İp Askılı Desenli Bayan Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet, İp Askılı Dantelli Atlet.

Atlet Takım

Atlet modellerimizle birlikte kadın atlet takım satışlarımızda mevcuttur. Külot ile uyumlu modellerimiz, uzun ve askılı modellerimiz web sitemize eklenmiştir.

Atlet Takım - BDL İç Giyim
Atlet Takım - BDL İç Giyim
Kadın takım atlet modellerimizin fiyat bilgisi ve stok adetlerimizin bilgisi ilgili sayfamızda yer almaktadır.

Korse

Kadın iç çamaşır modellerimden korse ile devam edelim. Fiyat bilgisi ürün sayfamızda mevcuttur.

Korse - BDL İç Giyim
Korse - BDL İç Giyim
Korse modelimiz yine en çok tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Hem uygun fiyat politikamız hem de ücretsiz kargo desteğimiz mevcuttur.

Külot

Toptan kadın iç giyim modellerimizden bir diğeri de külot modelimizdir. Askılı takım külot, dantelli ve hamile bayan külot modellerimiz mevcuttur. Kadın külot çeşitlerimiz aşağıda yer almaktadır. 

Külot - BDL İç Giyim
Külot - BDL İç Giyim
Diğer ürünlerimizi de incelemek isterseniz web sitemizde detayları bulabilir ya da satış danışmanlarımızı arayarak da külot modellerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Body

BDL iç giyim modellerinden Body iç çamaşırımız hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Body modelimizin dantelli, tüllü, uzun versiyonları mevcuttur. Modellerimizin çeşitleri web sitemizde yer almaktadır. Çeşitlerimizi inceleyebilir, beğendiğiniz modelimizin toptan siparişini verebilirsiniz.

Body - BDL İç Giyim
Body - BDL İç Giyim
Kadın Çıtçıtlı (Kancalı) Body, Kısa Kol Likralı Kancalı Body, Kadın Çıtçıtlı (Kancalı) Body, Dantelli V Yaka Uzun Kollu Çıtçıtlı Body, Bayan Termal Body, Dantelli Uzun Kollu Çıtçıtlı Body, Kadın Tüllü Body, Sıfır Kol Boğazlı Kancalı Body, Geniş Askılı Kancalı Body, İp Askılı Kancalı Body, Rambo Kancalı Body.

Tayt

Günümüzde çok fazla tercih edilen tayt modellerimizi de sezona göre yeniden tasarlayarak müşterilerimize sunuyoruz. Her sezona uygun tayt modellerimiz mevcuttur. Farklı renklerde ve ölçülerde ürettiğimiz kadın tayt modellerimizin bazılarını sizinle paylaşıyoruz.

Tayt - BDL İç Giyim
Tayt - BDL İç Giyim
Modellerimizin tamamını incelemek isterseniz ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 140 Denye Süper Kaliteli Saten Tayt, 140 Denye Süper Kalitli Klasik Tayt, Diz Üstü Likralı Tayt, Likralı Uzun Tayt, Likralı Dizaltı Tayt, Ağlı Battal Uzun Tayt, Ağlı Battal Diz Altı Tayt, Dalgıç Battal Tayt, Dalgıç Şeritli Battal Tayt

Jüpon Kombinezon

Tasarım harikası bir diğer ürünümüz de jüpon kombinezon modelimizdir. Bu modellimizin iki farklı varyasyonunu üretiyoruz.

Jüpon Kombinezon - BDL İç Giyim
Jüpon Kombinezon - BDL İç Giyim
Kadınların çok büyük ilgi gösterdiği bu modelimizi almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tanga

Toptan kadın iç giyim modellerimizden tanga modelimiz yok satmaktadır. Stoklarımız kısa sürede tükendi ve yeni modellerimizin üretimine devam ediyoruz.

Tanga - BDL İç Giyim
Tanga - BDL İç Giyim
Yoğun talepten siparişlere yetişmek için ekip arkadaşlarımız çalışmaktadır. Tanga modellerimizin düğer varyasyonlarını görmek isterseniz web sitemizdeki ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Toptan Kadın İç Giyim İletişim

BDL İç Giyim modellerimiz için aşağıdaki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Kadın iç çamaşır modellerimizi yerinde incelemek istiyorsanız mağazamızı ziyaret edebilir, satış uzmanlarımızdan ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Firma İsmi: Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres: Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel: 02126590770

Mail: destek@bdlicgiyim.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski